OM MIG


BELINDA'S HUNDECENTER

TRÆNING AF DIG OG DIN HUND


Jeg hedder Belinda Eie Kristensen, er fra start 70'erne og har næsten altid haft hund. Træningen begyndte så småt, da jeg var 12 år, hvor jeg gik til lydighedstræning hos DKK. Som 24 årig, fik jeg min første "rigtige" træningshund. Jeg har altid været fascineret af rottweileren, så valget faldt på denne race. Jeg har haft fire rottweilere og tre schæfere til dato. Gen-Chi's Kikki er min nuværende hund og altså min tredje schæfer. Derudover er "hul-i-hækken" Cookie kommer ind i familien som familiens charmetrold, humørspreder og Kikki's bedste ven.

Jeg har stillet til flere konkurrencer i Politihundeforeningen, Rottweilerklubben og Schæferhundeklubben og har trænet flere hund op til konkurrencer. Dette har givet mig en masse erfaring med indlæring af hunde af alle aldre og jeg har løbende holdt mig opdateret med kurser. Jeg har instruktøruddannelsen fra Rottweilerklubben og Schæferhundeklubben, har taget CANIS klikker træner uddannelsen og har været på en del kurser med min egne hunde, som også har givet mig en masse god erfaring. Jeg har deltaget på kurser med bl.a. Ismael de Vos, Bart Bellon, Tobias Oleynik og Peter & Connie Scherk. Derudover er jeg til daglig i et træningsteam af tophundeførere indenfor brugshundekonkurrencer, hvor vi er gode til at sparre med hinanden, for hele tiden af blive endnu bedre.

 

Min træning er baseret på positiv indlæring og jeg synes, at det er vigtig, at både hund og fører har et godt forhold til hinanden.

Copyright @ All Rights Reserved